Oudenaarde smaakt naar meer!

 

Ga mee op zoek naar de schatten van Vlieg

29 juni – 31 augustus 2019

 

Zomer! Lekker niks doen! Leuke uitstapjes! Alles kan!

 

Zoals bijvoorbeeld tussen 29 juni en 31 augustus 2019 deelnemen aan een zomerse zoektocht naar de Schatten van Vlieg in drie Oudenaardse locaties en de smaakboekjes boordevol spelletjes verzamelen.

Doe je alle locaties aan en staat je stempelkaartje vol? Dan krijg je een leuk extraatje én maak je kans op een verrassingspakket.

Raadpleeg de respectievelijke websites voor de openingsuren.

 

 

Ontmoet MOUse op het kinderparcours met de aangepaste educatieve pakketten voor individuele bezoekers en groepen.

 

 

Provinciale Erfgoedsite ENAME

 

Proef jij wat ik proef? Kom proeven van de superlekkerrrrrrre verhalen over Ename en wordt een echte Tijdsdetective! Weet jij wat zoet, zuur of zout is?

Neem de proef (euh) op de som met onze smaakdomino, spring op het podium van het smaaktheater en test je middeleeuwse tafelmanieren in de feestzaal. En je ouders of grootouders? Jij bent de baas en neemt ze mee op ontdekkingstocht Joehoe!

 
> 055 30 90 40 · Lijnwaadmarkt 20 Oudenaarde (Ename)

> bezoek hier de website

 

MOU

 

Breng al je zintuigen mee want wist je dat je niet alleen proeft met je mond maar ook met je ogen, je neus en zelfs met je oren? Nee, we zijn niet gek !!!! Wat dacht je van een melkregenboog ? Welke snoepjes aten de kinderen in de middelleeuwen?

Wie is de uitvinder van de suikerspin? Al eens een schilderij gemaakt van groenten en fruit? Het kan en is best leuk om te zien! Kom en speel proefkonijn in het MOU. Smakelijk!

 

> 055 31 72 51 in het Stadhuis Oudenaarde

 

Bibliotheek Oudenaarde

 

Stap binnen in de bib en volg ons smaakparcours. We dompelen je onder in een bont smakenpalet en bladeren de wereld rond om je smaakzin te prikkelen. Proef van Roald Dahls fropskottels, verdwaal mee in Sjakie’s chocoladefabriek en laat de smaken van het nieuwste kookboek nog lang op je tong nazinderen.

Als we ‘rupsje nooitgenoeg’ mogen geloven, smaakt dit naar meer! Verrukkelekukkelijk!

 

> 055 30 19 33 · Markt 35 Oudenaarde

> bezoek hier de website

 

© MOU Museum Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen - design Digital Cordon Bleu